anakondalp015 - komentarze |
eLo:* WłAśNiE mAm StAn DePrEsYjNy!! TrOcHe MnIe PoDbUdOwAł JaCeK...kTóReGo UwAsHaM zA mOjEgO pRzYjAcIeLa!! ChOcIaSh On MnIe NiE!!![]() ![]() ![]() jEsTeM zAłAmAnA!! iDeM sIeM uCzYć BęDeM jUtRo!!!! BARAN CHUJ CI W DUPE!!!!!!!! zApOmNiAłAm PoZdRoWiĆ: *jAcKa ![]() *jOlUsIe ![]() papapapapa ![]() |
|
Tak napisali inni: |
06.06.2005 :: 22:10 :: v126.sebastiana.ceti.pl Kasia No a Mnie??!!![]() |
06.06.2005 :: 19:55 :: 3.76.classcom.pl paulinka :* Hejka!!! Anuś kurde nie załamuj siem!!! Każdy w życiu popełnia jakieś błędy...ty swój jush popełniłaś ale żałujesz![]() Ale ja ciem błagam nie załamuj siem...bo nie warto...ale spróbój naprawić ten błąd!!!! a zresztom to nie jest błąd tylko twoja OSOBISTA chęć!!! Więc nie musisz tej chętki naprawiać!!! pozdrawiam i całuję... ![]() pozdro dla :Ciebie,Jacka,Alka<rafała i reszty!!! papapa :* |
06.06.2005 :: 19:34 :: 3.76.classcom.pl dzieki za pozdro. ana jedyne co teraz mozesz to niezalamywac się i zyc dalej zrobilas blad ale kazdy je robi. Nikt nioe jest doskonaly i nieomylny. Ja tez robie rozne bledy i je musze naprawiac choć czasem nie jest latwo. Ale warto uwierz.Sprobuj. pozdrawiam Monike P, Adriana, Jacusia, i oczywiście Tomka D (kocham cię :*) no i oczywiscie ciebie. spoko blog=D |
Talk.pl :: Wróć |